G-DNHG57NMXL G-DNHG57NMXL
top of page
Search
  • Writer's pictureStas

10 beste stranden in El Nido

1. Nacpan Strand: Een van nest dit is een lange strook gouden zand wordt vaak beschouwd als een van de mooiste stranden in El Nido. Het is er heerlijk om te zonnebaden en te zwemmen.


2. Las Cabanas Beach: Bekend om zijn heldere water en prachtige uitzichten op de zonsondergang, is Las Cabanas Beach een populaire plek voor ontspanning en bars aan het strand.


3. Secret Beach: Secret Beach is bereikbaar per boot en wordt vaak opgenomen in rondleidingen over het eiland. Het wordt omringd door torenhoge kalkstenen kliffen en biedt een afgelegen en rustige ervaring.


4. Hidden Beach: Hidden Beach is nog zo'n verborgen juweeltje tijdens een eilandtour. Het is een kleine, omsloten baai met kristalhelder water en uitstekende snorkelmogelijkheden.


5. Duli Beach: Duli Beach ligt op het noordelijke puntje van Palawan en is een afgelegen en minder drukke optie voor wie op zoek is naar een meer ongerepte en rustige omgeving.


6. Lio Beach: Een opvallend aspect van Lio Beach is de focus op duurzaamheid en verantwoord toerisme. Het project is erop gericht om de natuurlijke schoonheid van het gebied te behouden en de lokale gemeenschap te ondersteunen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een meer milieuvriendelijke en luxe strandervaring in de regio El Nido.


7. Corong-Corong Strand: Dit strand staat bekend om zijn serene omgeving, waardoor het een ideale plek is om zonsondergang te kijken en te paddleboarden.


8. Seven Commandos Beach: Dit mooie en gemakkelijk toegankelijke strand wordt vaak bezocht tijdens eilandhoppen en is een geweldige plek om te snorkelen.


9. Papaya Beach: Papaya Beach is een ander juweeltje dat vaak deel uitmaakt van eilandhoppen. Het wordt gekenmerkt door het ondiepe, kristalheldere water.


10. Talisay Strand: Talisay Beach ligt op het eiland Miniloc en biedt geweldige snorkel- en zwemmogelijkheden, omgeven door torenhoge kalksteenformaties.


Dit zijn maar een paar van de beste stranden die je kunt ontdekken in El Nido. Elk strand biedt een unieke ervaring, dus je kunt je bezoek afstemmen op je eigen voorkeuren, of je nu op zoek bent naar eenzaamheid, watersport of verbluffende natuurlijke schoonheid. Houd er rekening mee dat de toegankelijkheid van sommige van deze stranden kan variëren, afhankelijk van weersomstandigheden en tourpakketten.


0 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page